Franchise
Det är ett gediget hantverk att baka glutenfritt. Med vår erfarenhet och en stor kärlek till hantverket, öppnade vi Gullegårdens glutenfria bageri. Idag har vi ett säsongsöppet bageri på Öland och ett året runt öppet bageri på Gärdet i Stockholm. Gullegårdens har växt snabbt och vi ser att efterfrågan på våra produkter ständigt ökar.
Nu söker vi franchisetagare som vill öppna sitt egna Gullegårdens glutenfria bageri.
Som franchisetagare för Gullegårdens, får du ta del av hela vårt koncept och varumärke samt all den kunskap kring framtagandet av våra produkter, som gjort att vi har nått vår framgång.
Vi kommer finnas vid din sida och vägleda dig med utbildning, stöd och löpande kontakt, för att du som franchisetagare ska kunna driva vårt koncept på bästa sätt. Vi hjälper dig även med hur du ska planera din lokala marknadsföring och hur du ska utbilda din personal.
Vi söker dig som likt oss brinner för hantverksbakat glutenfritt bröd och som vill vara en del av vårt växande varumärke. Är detta du? Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer!
”*” anger obligatoriska fält
Vanliga frågor och svar om franchise
Varför väljer ni franchise?
Grunden till Gullegårdens ligger i en lång erfarenhet av att baka glutenfritt bröd men även kärleken till hantverket, där vi erbjuder glutenfria bröd och bakverk av högsta kvalité.
Gullegårdens har på kort tid blivit ett av Sveriges högst rankade glutenfria bagerier med kunder från hela landet. Vi tror på småskalig drift där produktionen är väl synlig för våra kunder och därför satsar vi nu på franchise för att nå ut med vårt koncept på fler ställen där vi samtidigt behåller småskaligheten.
Vad betyder franchise?
Varje Gullegårdens drivs som ett eget företag av respektive franchisetagare men med ett tydligt ramverk från oss som franchisegivare. Franchise är ett sätt att starta ett eget företag men med stöd och grund från ett upparbetat varumärke där mycket redan är gjort, vilket också minimerar riskerna med att starta upp en egen verksamhet. Du får stöd från dag ett och hela vägen framåt av vårt serviceteam.
Hur vet jag att allt sker enligt gällande regelverk och att jag kan känna mig trygg med konceptet?
Behövs erfarenhet och utbildning inom bageri för att bli franchisetagare?
Vi utbildar våra franchisetagare från grunden kring allt som krävs, både administrativt och hur man bakar efter våra recept.
Vi tycker det är viktigt att du har förståelse för de utmaningar som finns i samhället kring celiaki eftersom det är centralt i vårt varumärke.