Integritetspolicy

I Gullegårdens glutenfria bageris policy för personuppgifter beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder Gullegårdens glutenfria bageris webbplats och tjänster som administreras av Gullegårdens glutenfria bageri.

 

Hur hanterar vi dina personuppgifter?

Vi tar din integritet på största allvar och hanterar alla våra kunders personuppgifter med aktsamhet. Under vår affärsrelation och en tid därefter kan vi därför komma att lagra våra kunders uppgifter i våra olika system. Vilka dessa är och vad dess funktion är beskrivs nedan.

 

Var kan vi komma att lagra dina personuppgifter?

Gullegårdens kan hantera och lagra personuppgifter i databasen för vår webbplats gullegardens.se samt i externa system. Webbplatsen gullegardens.se är registrerad hos webbhotellet Loopia som har säkerställt sin hantering av personuppgifter enligt GDPR.

Vi använder ett externt system för fakturering och bokföring för befintliga företagskunder samt leverantörer och samarbetspartners. I detta system kan vi hantera personuppgifter som förnamn, efternamn, e-postadress och telefonnummer.

Vi använder Google Analytics för att samla in och processa statistik på vår hemsida. Vi använder denna data för att skaffa oss kunskap om hur vår hemsida används och hur vi kan göra den bättre.

 

Hur säkra är dina personuppgifter hos oss?

Gullegårdens glutenfria bageri använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter från manipulering, förlust, förstörelse eller åtkomst av obehöriga.

 

Begäran om att få dina personuppgifter ändrade/raderade

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt medgivande att använda dina personuppgifter i framtiden eller begära rättelse av dina personuppgifter som vi behandlar. Skicka bara i sådant fall ett e-postmeddelande till Gullegårdens enligt nedanstående kontaktuppgifter.

 

Gullegårdens glutenfria bageri
Brantingsgatan 33, Stockholm
info@gullegardens.se