Vårt sortiment

Saftiga matbröd, färska frallor, söta småkakor, smakrika bakelser & tårtor, samt luftiga surdegsbröd – hos Gullegårdens hittar du alla dina favoritbröd och bakverk, helt glutenfria! Allt bakas med smak och känsla, men aldrig med gluten. Goda bröd utan gluten ska nämligen inte vara ett undantag, utan en självklarhet.

Vi har ett brett sortiment och därför har vi inte alla bröd och bakverk alla dagar. Generellt har vi fler sorter på lördagar eftersom efterfrågan då är som störst. Dock finns många av bröden frysta om det inte finns färskt för dagen. Om du önskar något speciellt bröd eller bakverk så har vi ofta möjlighet att anpassa utbudet den dagen efter dina önskemål.

Kontakta oss gärna med dina önskemål ›

Frallor & styckbröd

Ciabatta

Vegansk. Mjölkfri.

Härligt segt och saftigt bröd baserat på surdeg. Vår ciabatta är perfekt att ha som tillbehör till en god måltid, eller att använda som basen i matiga mackor.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri Vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), psyllium, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Källarfranska

Vegansk. Mjölkfri.

En perfekt frukostfralla i all sin enkelhet. Våra källarfranskor bakas på surdeg. 

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av durra, bovete och teff), rapsolja, psyllium, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Ostfralla

 

Bakat på samma deg som källarfranska men toppad med god lagrad prästost. De flesta laktosintoleranta klarar lagrad ost, i övrigt ingår ingen mjölk.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av durra, bovete och teff), rapsolja, ost (pastöriserad mjölk), psyllium, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Gullegårdens fralla

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Denna luftiga surdegsfralla har en spännande smak baserad på de många olika mjölsorterna.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, fullkornsrismjöl, potatisstärkelse, tapioka, surdeg (av bovete, durra och teff), rismjöl, rapsolja, psyllium, salt, jäst.

Hilma

Laktosfri.

En mjuk luftig fralla som innehåller laktosfri yoghurt, vilket ger en lätt och nyanserad smak av syra. Vi använder en liten mängd jäst och degen jäser länge för att utveckla smaker utan att använda surdeg.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, laktosfri yoghurt (högpastöriserad mjölk och grädde, laktasenzym, yoghurtkultur) honung, psyllium, olivolja, salt, jäst, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Rustik

Vegansk, Mjölkfri, Naturligt glutenfri

Ett luftigt surdegsbröd där vi blandar många olika mjölsorter för att skapa en balanserad och rustik smak. Brödet är luftigt och går åt det grövre hållet men innehåller inga fröer.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, fullkornsrismjöl, durra, bovete, teff, potatisstärkelse, tapioka, surdeg (av bovete, durra och teff), rismjöl, rapsolja, psyllium, salt, jäst.

Lantfralla

Vegansk. Mjölkfri.

Denna fralla är rustik i smaken och har en härlig seghet som kommer från den stora mängden surdeg. Vi bakar våra lantfrallor på surdeg.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), glutenfri havre, bovete, sirap, psyllium, salt, jäst, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Morotsfralla

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Vår morotsfralla bakar vi på surdeg och morötterna gör frallorna extra saftiga. Pumpakärnorna ger härlig crunch och gifter sig fint i smaken med morötterna.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, fullkornsrismjöl, tapioka, morot, potatisstärkelse, bovete, pumpakärnor, surdeg (av bovete, durra, teff), rismjöl, rapsolja, psyllium, salt, jäst.

Vallmofralla

Vegansk. Mjölkfri.

Ett ljust bröd där surdegen får ta plats och ger härlig seghet och fin struktur. Brödet toppas med vallmofrön.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), psyllium, vallmofrön, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Rostad solrosfralla

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Vi bakar våra solrosfrallor på ljusa mjölsorter, Brödet kan ha en lite mörkare färg, allt beroende på hur gyllenrostade solrosfröna är.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, solros, fullkornsrismjöl, potatisstärkelse, tapioka, surdeg (av bovete, durra och teff), rismjöl, rapsolja, psyllium, salt, jäst.

Russinfralla

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Vår mörka russinfralla baseras på bovete, durra och surdeg. Russinen ger fin sötma som gifter sig bra med de mörka mjölsorterna.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, durra, bovete, surdeg (av durra, bovete och teff), potatisstärkelse, psyllium, jäst, sirap, salt, rapsolja och russin.

Tranbärsfralla

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Vår rostade solrosfralla de lux. Samma deg som rostad solros men här tillsätter vi tranbär och det blir en riktigt spännande kombination!

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, solros, tranbär, fullkornsrismjöl, potatisstärkelse, tapioka, surdeg (av bovete, durra och teff), rismjöl, rapsolja, psyllium, salt, jäst.

Baguette

Vegansk. Mjölkfri.

Bakas fredagar och lördagar.
Vår baguette har en härlig saftighet och seghet som kommer från den stora mängden surdeg. Skär den gärna i sneda skivor, passar perfekt till helgmiddagen eller till charkbrickan. Eller varför inte dela den och fylla med en god röra?

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), psyllium, salt, jäst, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Bullar & kakor

Mycket smör och kärlek ligger bakom våra bullar, inte undra på att dom är så populära. Klarar du av smör som laktosintolerant, ja då kan du äta våra bullar. Välj mellan kanel, vanilj eller kardemumma.

Kanelbulle

Mycket kärlek och smör ligger bakom våra populära och traditionella kanelbullar. 

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, smör (pastöriserad grädde), socker, jäst, psyllium, ägg, kanel, kardemumma, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Vegansk kanelbulle (NGF)

Vegansk. Naturligt glutenfri, äggfri, glutenfri

Denna kanelbulle är bakad på naturligt glutenfria mjölsorter, dessutom bakar vi helt utan mjölk och ägg. Grunden är med kanelfyllning men ibland hittar vi på andra varianter. Finns nybakade ibland, annars fryst i 5-pack.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, socker, rismjöl, potatisstärkelse, margarin (Vegetabiliska oljor och fetter (palm, raps, kokos), emulgeringsmedel (E 471 av veg.fett), arom, antioxidationsmedel (citronsyra), färgämne (betakaroten), durra, psyllium, jäst, kardemumma, kanel, salt.

Croissant

Laktosfri. NGF

Vi har efter mycket testande hittat det perfekta receptet på glutenfri croissant. Säljs enbart på lördagar och är omåttligt populära, förbokning är att rekommendera.

Ingredienser ›

Ingredienser

Laktosfritt smör (pastöriserad grädde, salt, laktasenzym) rismjöl, potatisstärkelse, tapioka, vatten, socker, psyllium, ägg, jäst, salt, bakpulver.

Pain au chocolat

Laktosfri. Naturligt glutenfri.

Ett klassiskt franskt bakverk gjord på samma deg som croissanterna med här med chokladfyllning. Säljs enbart på lördagar och vi rekommenderar att ni beställer.

Ingredienser ›

Ingredienser
Laktosfritt smör
, mjöl (Fullkornsris, tapioka, potatisstärkelse, ris), vatten, socker, ägg, jäst, choklad (innehåller soja) salt, bakpulver, psyllium

Kardemummabulle

Äggfri

Innehåller nymalen kardemumma både i fyllningen och på på toppen, gillar du kardemumma är detta bullen för dig.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, smör (pastöriserad grädde), socker, jäst, psyllium, kardemumma, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Solbulle

Vill ni få fatt i vår riktigt goda solbulle, fylld med laktosfri vaniljsås, så kom i god tid! De går nämligen åt som smör i solsken! Säljs bara färska.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, smör (pastöriserad grädde), socker, majsstärkelse, laktosfri mjölk, jäst, psyllium, ägg, kardemumma, salt, naturlig arom (vaniljstång), oligofruktos, guarkärnmjöl.

Vaniljbulle

Vaniljkrämen i våra vaniljbullarna innehåller laktosfri mjölk och självklart gör vi vår egna vaniljkräm med vaniljstång. 

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, smör (pastöriserad grädde), socker, majsstärkelse, mjölkprotein, jäst, psyllium, ägg, kardemumma, salt, naturlig arom (vaniljstång), oligofruktos, guarkärnmjöl.

Hallongrottor

Naturligt glutenfri.
Ingredienser ›

Ingredienser
Laktosfritt Smör (pastöriserad grädde, salt, laktasenzym), socker, fullkornsrismjöl, klibbrismjöl, potatisstärkelse, rismjöl, tapioka, vanilj, bakpulver, xantangummi.

Chokladbröd

Laktosfri. Naturligt glutenfri.
Ingredienser ›

Ingredienser
Laktosfritt smör (pastöriserad grädde, salt, laktasenzym), socker, fullkornsrismjöl, klibbrismjöl, potatisstärkelse, rismjöl, kakao, tapioka, sirap, ägg, bikarbonat, salt, xantangummi.

Kolasnittar

Vegansk. Naturligt glutenfri.
Ingredienser ›

Ingredienser
Vegetabiliskt fett (palm- och kokosolja, emulgeringsmedel (E471 och E472c), socker, fullkornsrismjöl, klibbrismjöl, potatisstärkelse, rismjöl, tapioka, sirap, vanilj, bikarbonat, salt, xantangummi, ingefära.

Limpor

Alma

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Våra Alma-limpa är ett mjukt surdegsbröd där durramjölet står i centrum. Brödet har mycket smak och är lite mörkare i färgen, men inte grovt.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, durra, bovete, surdeg (av durra, bovete och teff), potatisstärkelse, psyllium, jäst, sirap, salt, rapsolja.

Barkis

Vegansk. Mjölkfri.

Vår populära barkis är en limpa med härlig seghet och fin struktur där surdegen får ta plats. Vi använder samma grunddeg som till vårt levain-bröd, och toppar med vallmofrön.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), psyllium, vallmofrön, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Danskt ”råg”bröd

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Rågbrödet utan råg! Vi har utgått från ett traditionellt klassiskt recept och bytt ut vete och råg mot naturligt glutenfria mjölsorter. Istället för råg har vi tillfört bovetekross och så älskar vi ju surdeg så det har vi också tillfört. Brödet får vila över natten för att stabilisera sig.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, bovete, sirap, solroskärnor, surdeg (av durra, bovete och teff), teff, rismjöl, potatisstärkelse,
Linfrö, salt, jäst, psyllium.

Fennias surdegsbröd

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Fennia är det latinska namnet på Finland, och precis som ett finskt surdegsbröd är detta ett relativt ljust surdegsbröd med mycket syra. Bakas på bland annat durra, bovete och rismjöl.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, surdeg (av durra, bovete och teff), durra, bovete, rismjöl, potatisstärkelse, sirap, salt, psyllium, jäst.

Franskt lantbröd

Vegansk. Laktosfri.

Vårt franska lantbröd är rustikt i smaken och med en seghet som kommer från den stora mängden surdeg.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), vatten, glutenfri havre, bovete, sirap, psyllium, salt, jäst, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Grekiskt lantbröd

Laktosfri.

Ett mjukt fluffigt lantbröd som har en lätt syra från den laktosfria yoghurten. Brödet innehåller en liten mängd jäst där degen jäser länge för att utveckla smaker utan att använda surdeg.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, laktosfri yoghurt (högpastöriserad mjölk och grädde, laktasenzym, yoghurtkultur) honung, psyllium, olivolja, salt, jäst, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Gullegårdens grova

Vegansk. Mjölkfri. Natuligt glutenfri.

Vår grova minilimpa är ett surdegsbröd baserat på bland annat havre, bovete och durra. Detta är ett riktigt nyttigt och rustikt bröd med blandade fröer som ger härlig crunch.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, glutenfri havre, bovete, durra, surdeg (av durra, bovete och teff), solroskärnor, linfrö, pumpakärnor, psyllium, rapsolja, salt, jäst.

Levain

Vegansk. Mjölkfri.

Vårt Levainbröd bakas på samma grunddeg som barkis och är ett klassiskt bröd med härlig seghet och fin struktur där surdegen får ta plats.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, surdeg (av glutenfri vetestärkelse), psyllium, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

 Lingongrova

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Detta är Gullegårdens tolkning av lingongrova där brödet fylls med hela lingon. Lingongrova är ett lite grövre bröd med en bra balans mellan sötma och syra, bakat på surdeg.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, bovete, lingon, sirap, tapioka, fullkornsrismjöl, surdeg (av bovete, durra och teff), potatisstärkelse, socker, jäst, psyllium, salt.

Sirapslimpa

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Brödet är bakat mestadels på bovete men räds inte, det har inte alls bovetets karakteristiska smak. Det här är en mjuk lite sötare limpa som liknar smaken i en traditionell ”Skogaholms limpa”.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, bovete, sirap, majsstärkelse, psyllium, jäst, salt.

Valnöts- & aprikoslimpa

Vegansk. Mölkfri. Naturligt glutenfri.

Vår valnöts- och aprikoslimpa innehåller massor med härliga valnötter för crunch och aprikoser tillför nyanserad sötma. Detta är ett surdegsbröd baserat på bland annat durra och bovete.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, durra, bovete, valnöt, aprikos, surdeg (av durra, bovete och teff), potatisstärkelse, psyllium, jäst, sirap, salt, rapsolja.

Ölandslimpa

Vegansk. Mölkfri.

Vår verksamhet startade på Öland så självklart har vi en Ölandslimpa. Receptet baserar sig på Karin Franssons Ölandslimpa som vi översatt till en glutenfri variant. Kummin ger Ölandslimpan sin karakteristiska smak.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, bovete, durra, jäst, psyllium, sirap, kummin, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Fruktbröd (aprikos och fikon)

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Ett surdegsbröd baserat på bland annat durra och bovete, fyllt med aprikos och fikon som ger en fin sötma och en fantastisk saftighet. Dessutom ger frukten brödet lång hållbarhet.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, durra, bovete, surdeg (av durra, bovete och teff), potatisstärkelse, psyllium, jäst, sirap, salt, rapsolja, aprikos och fikon

Olivbröd

Vegansk. Mjölkfri. Naturligt glutenfri.

Smakrik surdegslimpa med många olika sorters mjöler för spännande smak. Oliverna tillför en balanserad sälta och trevlig smak. Brödet passar perfekt till en lättare pastarätt eller soppa.

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, fullkornsrismjöl, durra, bovete, teff, potatisstärkelse, tapioka, surdeg (av bovete, durra och teff), rismjöl, oliver, rapsolja, psyllium, salt, jäst

Knäckebröd

Knäckebröd

Vegansk. Laktosfri. Naturligt glutenfri.’

Riktigt fint och tunt knäckebröd, utan tillsatta kryddor men med mycket smak.

 

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, fullkornsrismjöl, bovete, glutenfri havre, rapsolja, psyllium, salt, jäst.

Fröknäcke

Vegansk. Laktosfri. Naturligt glutenfri.

Tunt fröknäcke med havssalt. Helt beroendeframkallande enligt många kunder.

 

Ingredienser ›

Ingredienser
Vatten, majsmjöl, pumpakärnor, linfrön, solrosfrön, olivolja, salt

Granola & mjömix

Granola

 Mjölkfri. Naturlig glutenfri.
Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri havre, solrosfrön, sötmandel, pumpafrön, rapsolja, honung.

Mjölmix grov

Vegansk. Mjölkfri. Naturlig glutenfri.

Varför inte själv baka ett Gullegårdens-bröd? Med vår mjölmix kan du enkelt blanda jäst och vatten, och sedan snabbt vispa ihop till en härlig knådbar deg. Brödet motsvarar Gullegårdens grova.

Ingredienser ›

Ingredienser

Glutenfri havre, bovete, teff, torkad surdeg (av durra, bovete och teff), solroskärnor, linfrö, pumpakärnor, psyllium, rapsolja, salt, socker.

Mjölmix bulldeg

Mixen är vegansk och mjölkfri

Samma recept som vi gör på bageriet. Tillsätt endast vatten, jäst och smör/margarin. Du får en härlig och följsam deg som du fyller med din favoritfyllning.  

Ingredienser ›

Ingredienser

Glutenfri Vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, socker, psyllium, kardemumma, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Frysta specialbröd

Hamburgerbröd

Laktosfri

Vårt hamburgerbröd håller mycket hög kvalitet. Har du väl fått smak på dessa är det svårt att hitta något bättre enligt många av våra kunder.

Ingredienser ›

Ingredienser

Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, vegetabiliskt fett (palm- och kokosolja, emulgeringsmedel (E471 och E472c) , sirap, jäst, psyllium, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Korvbröd

Laktosfri.

Våra korvbröd är mjuka & smakrika bröd som håller ihop fint utan att smula. 

Ingredienser

Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, vegetabiliskt fett (palm- och kokosolja, emulgeringsmedel (E471 och E472c) , sirap, jäst, psyllium, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Pizzadeg

Vegansk. Laktosfri.

Riktigt bra pizza ska vara gjord på deg baserat på surdeg som fått kalljäsa LÄNGE. Det är så vi gör våra degämnen som vi sen säljer frysta till er, det är bara att tina upp och börja forma din egen pizza. Vår deg passar perfekt för gräddning på pizzasten.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, surdeg (av glutenfri vetestärkelse och glutenfri havre), dextros, majsstärkelse, bovete, risstärkelse, rapsolja, salt, jäst, psyllium, guarkärnmjöl.

Torpkaka

Laktosfri.

Vår tolkning av den klassiska hönökakan. Denna bakas i mån av tid och utefter plats i frysen.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, Laktosfri mjölk, glutenfri havre, sirap, laktosfritt smör (pastöriserad laktosfri grädde, salt), bovete, durra, psyllium, jäst, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Tekaka

Laktosfri.

Precis som en Tekaka ska vara! Bakas i mån av tid och utefter plats i frysen då de enbart säljs frysta.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfri havre, laktosfritt smör (pastöriserad laktosfri grädde), sirap, jäst, psyllium, salt, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Focaccia

Ett smakrikt bröd med massor av olivolja, flingsalt och örtkrydda. Vi bakar vår focaccia baserat på efterfrågan och oftast finns dom i bageriet på lördagar.

Ingredienser ›

Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, olivolja, jäst, skummjölkspulver, mjölkprotein, psyllium, salt, örtkrydda, oligofruktos, guarkärnmjöl.

Tårtor

Alla våra tårtor finns i storlekarna 12-bitar, 8-bitar eller 6-bitar och beställs minst två dagar innan. För tematårtor behöver vi beställning minst en vecka innan (extra kostnad tillkommer). Flera av tårtorna innehåller glutenfri vetestärkelse men går alla går att få naturligt glutenfria om så önskas. Inspiereras genom att se våra tårtbilder på instagram.

Prinsesstårta

Laktosfri. Går att få vegansk.

Klassisk prinsesstårta med hallonsylt och vailjkräm.

Prinsess-stubbe

Laktosfri. Går att få vegansk.

Samma som prinsesstårta men i stubbform. Lagom till ca 4 personer. Innehåller glutenfri vetestärkelse.

White lady

Laktosfri. Går att få vegansk.

Liknar prinsesstårta men är för dig som gillar choklad. Botten gjord med kakao och istället för vaniljkräm har white lady en fyllning av chokladkräm (ganache). Den klassiska white lady är täckt med vit marsipan, men den går att få i andra färger. Innehåller glutenfri vetestärkelse.

 Frukttårta

Laktosfri.

Tårtbotten fylld med smörkräm och vaniljkräm. Överdrag bestående av rikligt med grädde och garnering av frukt (årstidsvarierande) med geléöverdrag. Innehåller glutenfri vetestärkelse.

Gräddtårta

Laktosfri. Går att få vegansk.

Tårtbotten fylld med bär och vaniljsås. Överdrag bestående av rikligt med grädde och färska bär efter önskemål. Innehåller glutenfri vetestärkelse.

Chokladtårta

Laktosfri. Går att få vegansk.

Chokladtårtans botten är gjord med kakao och fyllningen består av chokladkräm (ganache) och chokladvispgrädde. Innehåller glutenfri vetestärkelse.

Kladdkaka

Naturligt glutenfri. Laktosfri. Går att få vegansk.

Klassisk kladdkaka med överdrag av chokladglasyr (ganache).

Schwartzwaldtårta

Naturligt glutenfri. Laktosfri. Går att få vegansk.

Klassik schwartzwaldtårta med hasselnötsbotten, grädde, kakao och choklad.

Budapeststubbe

Naturligt glutenfri. Laktosfri. Går att få vegansk.

Hasselnötsbotten som rullas och fylls med mandariner och vispgrädde. Lagom till ca 4 personer.

Cheesecake

Naturligt glutenfri. Laktosfri.

Glutenfri havrebotten toppad med färskostkräm och fruktpuré (valfri).

Moussetårta

Naturligt glutenfri. Laktosfri.

Browniebotten och maräng samt valfri mousse som toppas med valfri fruktcurd.

Morotstårta

Naturligt glutenfri. Laktosfri. Går att få vegansk.

Vår populära morotskaka i tårtform. Saftig botten (innehåller mandelmjöl) som toppas med färskostfrosting.