Om Gullegårdens glutenfria bageri

Hos Gullegårdens glutenfria bageri hittar du saftiga och luftiga surdegsbröd, färska frallor, söta småkakor och härliga bakelser. Allt bakat med smak och känsla, men aldrig med gluten.

På Gullegårdens glutenfria bageri drivs vi av glädjen att kunna erbjuda nybakat glutenfritt bröd och bakverk till alla er som av olika skäl väljer att äta glutenfritt. Vi vet hur svårt det är att hitta luftiga, spröda surdegsbröd och söta bakverk utan gluten. Vår ambition är att goda glutenfria bröd, bullar och bakverk ska vara en självklarhet och finnas tillgängligt för alla, och vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa bakverk som är gjorda med omsorg och passion.

Vår historia började för 30 år sedan

Vi saknade goda glutenfria bröd och bakverk på marknaden och började därför experimentera och prova oss fram för att hitta nya recept på goda, smakrika bröd med luftig och spröd struktur. Genom hårt arbete och konstant strävan att baka det perfekta glutenfria brödet kan vi nu stoltsera med ett brett sortiment av högkvalitativa bröd, omåttligt populära bullar och utvalda bakverk och kakor.

Vi vill ständigt utvecklas och på vår resa kommer vi alltid ha med oss vår passion för bakning. Vi fortsätter att sätta väl utvalda råvaror och genuin bakglädje i första rummet. Vår vision är att alla ska ha möjlighet att njuta av gott glutenfritt bröd med hög kvalité, och vi är övertygade om att det finns plats för många fler Gullegårdens runt om i Sverige.